El nostre equip Namana ha realitzat l’última activitat d’aquest curs escolar amb sisè de primària del col·legi granadí Luisa de Marillac. Aquesta activitat ha estat relacionada amb el respecte i cura ambiental igual que en la sessió anterior en el CEIP Sancho Panza.

L’alumnat d’aquest col·legi ha pogut conèixer també la història de Meva, que ajuda al nostre equip Namana a sensibilitzar sobre els diferents tipus de deixalles, la durada d’aquestes deixalles, la contaminació associada i fer reflexionar sobre les solucions que existeixen. A més, han relacionat la iniciativa de Meva amb el lloc on viuen i hem entès que entre tots i totes és molt més fàcil mantenir el nostre entorn net i sa.

Ah! Sense oblidar que a partir d’ara les classes germanada de Granada van a tenir molt més present als seus amics i amigues malgaches ja que tindran un cartell en classe de l’alumnat de la classe Namana malgache. I Luisa de Marillac ha tingut la sort de ser el primer col·le a tenir-ho!

A més, en ser l’última sessió, l’alumnat i el professorat han emplenat una avaluació sobre diferents aspectes de Namana al llarg del curs com l’agermanament amb Madagascar, el desenvolupament de les sessions, el personal d’Aigua de Coco… Esperem que els nens i nenes de Luisa de Marillac tinguin la mateixa satisfacció i alegria amb Aigua de Coco com nosaltres amb ells i elles.

Ens veiem el curs que ve!