Hi ha moltes raons per participar en la rifa d’un viatge a Madagascar per a dues persones, però et plantegem 5 d’elles que són clares i definitives perquè vinguis a visitar-nos.

1. Escolaritzant, que és futur!: és una forma de recolzar puntualment la campanya d’escolarització anual. Cada any escolaritzem a més 1800 nenes i nens a Madagascar i Cambodja i els beneficis de la rifa van íntegrament destinats a aquesta fi. La campanya implica molt més que la pròpia escolarització. Aquí us expliquem detalladament què fem.
2. No deixis que només t’ho expliquem!: veuen a veure-ho! Pots venir a conèixer de primera mà tot el que fem a Madagascar: els nostres projectes dels eixos educació, social i ambiental, les comunitats amb les quals treballem, les zones on estem, qui som, etc.
3. Aprendre, conèixer… i també relaxar-se: Pots gaudir d’una estada en el nostre Hôtel Solidaire Mangily. Un luxe poder descansar en un hotel amb piscina, bon menjar (molta d’ella del mercat local i de les nostres hortes), mantingut per energia solar i els beneficis de la qual van destinats als projectes socials que desenvolupem allí mateix.
4. Un altre turisme és possible: estaràs fomentant un altre tipus de turisme alternatiu i sostenible. Conoceras la naturalesa del sud de Madagascar, els trets culturals de les seves gents, la gastronomia, els capvespres entre baobabs, etc. Però alhora és un viatge que respecta les cultures locals, que reverteix econòmicament en les comunitats amfitriones i en la qual la cura del medi ambient és una prioritat.
5. I tot amb la millor companyia!: I si ganes? Doncs pots triar acompanyant per compartir aquest viatge inoblidable, perquè el sorteig és un viatge per a dues persones. Tota la informació i bases aquí.

Així que fes-te ja amb les teves paperetes i participa!

 

Captura-de-pantalla-2016-06-02-a-las-13.22.40