Així fem el nostre treball

Cooperant al desenvolupament a nivell Internacional

L’àrea de Cooperació Internacional duu a terme les seves accions: a Madagascar –  regions de Tulear i Fianarantsoa – i a Cambodja, Districte de Battambang.

Sensibilitzant la població

És necessari comprendre que en un món interrelacionat i globalitzat, totes les persones som partícips en les causes de la desigualtat de zones desfavorides.

Aigua de Coco treballa a Espanya advocant per la necessitat de sensibilitzar la població a fi de lluitar contra les causes de l’explotació infantil i defensar els Drets Universals de la Infància.

A tal efecte, duem a terme el Programa Námana, d’agermanament entre Escoles, les gires de Malagasy Gospel, i les campanyes de sensibilització.

Construint i compartint xarxes

La Fundació Agua de Coco participa activament a la Xarxa Internacional Aigua de Coco, de la qual és fundadora, juntament amb altres entitats de França, Andorra, Suïssa, Madagascar i Cambodja.

El seu objectiu és contribuir a analitzar, reforçar, compartir i comunicar d’una manera més eficient la necessitat d’un canvi de mirada cap als països del sud i de les organitzacions que treballen per l’educació inclusiva com a motor de desenvolupament