Per iniciativa dels voluntaris i voluntàries, totes elles estudiants de medicina a França, hem dut a terme diferents tallers i activitats sobre la higiene a l’escola primària Kouk Ponley. Es van organitzar tres tallers sobre tres temes diferents: la higiene, el cicle de l’aigua i la gestió de les escombraries.

Per al primer taller sobre higiene, es va ensenyar als nens i nenes com rentar-se les mans i raspallar-se les dents correctament, i tota aquesta experiència a ritme d’una cançó agradable! Tothom es va divertir molt i van tornar a casa amb el seu propi raspall de dents, proporcionat pels voluntaris.

També van poder aprendre més sobre el cicle de l’aigua; la primera part del taller va incloure informació bàsica sobre el tema i es van poder conscienciar sobre la importància de l’aigua mentre jugaven. El grup es va dividir en dos equips, cada equip va haver de córrer a través d’obstacles amb un got d’aigua amb la finalitat d’omplir una galleda. L’equip amb la major quantitat d’aigua en la seva baldi guanyava.

Finalment, es va organitzar un petit joc sobre la gestió de les escombraries a l’escola: dos equips van haver de portar la major quantitat d’escombraries recollides a l’escola per guanyar i després els nens havien de separar les escombraries que es podia reciclar (ampolles de plàstic, llaunes, plàstic borses …) de la qual era deixalla.

Va ser un moment molt gratificant i divertit tant per a nens i nenes com per als voluntaris!