fbpx

march, 2016

04mar(mar 4)00:0006(mar 6)23:59Trobada de voluntariat a Saragossa

Event Details

Què és la trobada de voluntariat a Saragossa?

Les trobades de voluntariat dAigua de Coco són espais dedicats a lintercanvi la convivència la creativitat… Que es construeixen entre totes les persones que participen amigues dAigua de Coco.
Es fan dues trobades anuals cada vegada en una delegació diferent que fa damfitriona i té la tasca dorganitzar la trobada sempre amb els suports que necessiti de les altres delegacions i personal.

Per al cap de setmana del 4 5 6 de març de 2016… ens anem a Saragossa!

Qui està convidat a aquesta trobada? Totes les persones voluntàries dAigua de Coco dEspanya Andorra i França. I els seus familiars (parelles filles i fills etc) són sempre benvingudes.

Què fem en aquestes trobades? Intercanviar experiències il·lusions reptes conèixer-nos millor a Aigua de Coco i a la resta de voluntariat i sobretot passar-ho de meravella!

Com ens anotem? En len lace del llistat que deixo a continuació en el llistat veureu que està cada dia dividit en moments diferents el millor és que cadascun sanoti de la forma més ajustada possible per poder calcular de la millor forma les persones que serem a cada moment per dormir desdejunis menjades sopars activitats etc.

Ull! Per veure tots els horaris del llistat dactivitats cal desplegar en el llistat punxant a la zona que sembla un acordió.

http://doodle.com/poll/m9df9v7n4fu85cfy

Fins a quan em puc anotar? Fins al dia 23 de febrer inclòs és important que us anoteu abans daquesta data per poder organitzar els allotjaments els menjars i les activitats…

Com ens organitzem per al transport on és exactament i per saber què hem de portar etc? El millor és que cada persona contacti amb la seva coordinadora dàrea o delegació corresponent o esnsu defecte sempre estarà Estíbaliz: per recolzar-vos en tot el que necessiteu.

Encara hem de tancar lallotjament i les activitats a realitzar amb la delegació dAragó però us asseguro que porten setmanes treballant dur perquè surti tot genial…

Quan us puguem donar més informació us passarem el programa el lloc dallotjament i detalls de logística com si fa falta portar sac tovalloles etc.

Limportant ara és poder fer un càlcul de les persones que serem… Així que… tothom a anotar-se!!!!!

Ens veiem a Saragossa?

Time

4 (Friday) 00:00 - 6 (Sunday) 23:59

Location

Zaragoza

Organizer

Agua de coco

Submit a Comment

X
X