Què és la trobada de voluntariat a Saragossa?

Les trobades de voluntariat d’Aigua de Coco són espais dedicats a l’intercanvi, la convivència, la creativitat… Que es construeixen entre totes les persones que participen, amigues d’Aigua de Coco.
Es fan dues trobades anuals, cada vegada en una delegació diferent que fa d’amfitriona i té la tasca d’organitzar la trobada, sempre amb els suports que necessiti de les altres delegacions i personal.

Per al cap de setmana del 4, 5, 6 de març de 2016… ens anem a Saragossa!

Qui està convidat a aquesta trobada? Totes les persones voluntàries d’Aigua de Coco d’Espanya, Andorra i França. I els seus familiars (parelles, filles i fills, etc) són sempre benvingudes.

Què fem en aquestes trobades? Intercanviar experiències, il·lusions, reptes, conèixer-nos millor a Aigua de Coco i a la resta de voluntariat i sobretot passar-ho de meravella!

Com ens anotem? En l’en lace del llistat que deixo a continuació, en el llistat veureu que està cada dia dividit en moments diferents, el millor és que cadascun s’anoti de la forma més ajustada possible, per poder calcular de la millor forma les persones que serem a cada moment, per dormir, desdejunis, menjades sopars, activitats, etc.

Ull! Per veure tots els horaris del llistat d’activitats, cal desplegar en el llistat punxant a la zona que sembla un acordió.

http://doodle.com/poll/m9df9v7n4fu85cfy

Fins a quan em puc anotar? Fins al dia 23 de febrer inclòs, és important que us anoteu abans d’aquesta data per poder organitzar els allotjaments, els menjars i les activitats…

Com ens organitzem per al transport, on és exactament i per saber què hem de portar etc? El millor és que cada persona contacti amb la seva coordinadora d’àrea o delegació corresponent, o esnsu defecte sempre estarà Estíbaliz: sensibilizacion@aguadecoco.org per recolzar-vos en tot el que necessiteu.

Encara hem de tancar l’allotjament i les activitats a realitzar amb la delegació d’Aragó, però us asseguro que porten setmanes treballant dur perquè surti tot genial…

Quan us puguem donar més informació us passarem el programa, el lloc d’allotjament i detalls de logística com si fa falta portar sac, tovalloles etc.

L’important ara és poder fer un càlcul de les persones que serem… Així que… tothom a anotar-se!!!!!

Ens veiem a Saragossa?

Zaragoza

Trobada de voluntariat a Saragossa

Inici Divendres 04 Març, 2016

Fi Diumenge 06 Març, 2016

Lloc Zaragoza