L’adquisició de material escolar i d’uniformes representa un elevat cost per a les famílies amb escassos recursos econòmics. Això porta al fet que els pares no enviïn als seus fills a l’escola.

En Aigua de Coco ajudem a les famílies desfavorides proporcionant-los el material escolar necessari gràcies al nostre programa de beques. Amb regularitat, visitem a les famílies beneficiàries per avaluar la seva situació i determinar les necessitats dels nens i les nenes.

La setmana passada visitem a una d’aquestes famílies en Chong Preak. Les seves condicions de vida són molt dures i amb prou feines poden cobrir les necessitats bàsiques. Per ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida els proporcionem aliments, medicaments i mosquiteras, entre altres recursos.

Esperem que aquesta ajuda faci la seva vida una mica més fàcil i els seus fills continuïn a l’escola.

X
X