Què fem

Associa’t

Quatre eixos d’actuació

Educació

Salut

Ambiental

Educació

per al Desenvolupament

Perquè ataquen els problemes més greus de les comunitats més desfavorides on estem presents.
Perquè compleixen la nostra missió: millorar la qualitat de vida dels col·lectius en situació d’exclusió social amb especial incidència en la infància i el seu entorn familiar, apostant per l’educació inclusiva.
Perquè en ells podem marcar la diferència, per les nostres capacitats i la nostra bona implantació en les comunitats en les quals treballem.

On treballem

En el 2010, la fundació Aigua de Coco va crear una xarxa de treball que comparteix els mateixos valors i eixos d’actuació: la xarxa internacional Aigua de Coco. Amb aquesta estructura, present a Espanya, Andorra, França, Suïssa, Hongria, Suècia, Cambodja i Madagascar es pretén fomentar el treball en xarxa, la cooperació sud-sud i proporcionar major sostenibilitat a les contraparts locals.

A més dels països en els quals cooperem, des de la xarxa també incidim en països d’Europa. L’activitat d’Aigua de Coco aquí està centrada en l’educació per al desenvolupament, en activitats de sensibilització i en el foment de la cooperació entre països, gents i cultures. Gran part d’aquestes activitats les duu a terme el nostre voluntariat, compromès amb generar un canvi aquí i allí.

En connexió amb Madagascar i Cambodja treballem amb el projecte Namana, un agermanament entre escoles basat en un intercanvi vivencial a través de la pedagogia en el qual cadascun dels participants podrà realitzar les seves aportacions perquè el projecte creixi.

I també amb la Malagasy Gospel, una coral de música de gòspel formada per nenes de barris empobrits de Madagascar que participen en el nostre Centre d’Art i Música i que realitza gires pels teatres europeus cantant als drets de la infància.

Madagascar

A Madagascar actuem per a donar resposta a les necessitats de les comunitats de Tulear i els seus voltants i Fianarantsoa.

Camboya

Els nostres esforços es concentren en el reforç del sistema educatiu a la província de Battambang

España

L’educació intercultural és la resposta que ha de donar-se per a crear societats més justes, inclusives i conscients dels problemes socials.

Vols saber més?

Descarrega’t nostres memòries

Memòria d’activitats 2017
Memòria d’activitats 2016
Memòria d’activitats 2015
Memòria d’activitats 2014
Memòria d’activitats 2013
Memòria d’activitats 2012
Memòria d’activitats 2011
Memòria d’activitats 2010

Recibe nuestras novedades en tu correo electrónico

 

X
X