Organització

Associa’t
Aigua de Coco és una organització que té la seva seu principal a Granada. També compta amb delegacions en diverses ciutats d’Espanya gestionades per voluntariat principalment i en les quals es realitzen activitats periòdiques.

Qui formem Aigua de Coco

El patronat

És l’òrgan de govern i representació de la fundació, i és el responsable de la bona gestió i administració de l’entitat. Està format per:

 

Jose Luis Guirao Piñeyro – Presidente

Maria Luisa Sevillano Santamaría– Vicepresidenta

Francisco A. Pérez Rubio – Secretario

Isabel Guirao Piñeyro – Vocal

Gerardo Gomez García – Vocal

Stephane Hamouis – Vocal

L’equip tècnic (Agua de Coco Espanya)

José Luis Guirao – Cooperació al desenvolupament

Sandra Fernández – Gerència

Isabel García – Administració i gestió de donants

Estíbaliz Guillén – Esdeveniments i voluntariat

Vanessa Anaya – Comunicació

Marta López – Educació per al desenvolupament

Adolfo Rolo – Responsable financer a Madagascar

Coneix a fons els valors que regeixen la nostra organització. Descàrregues:

 

Comitès assessors

Els comitès assessoris són grups de persones expertes en diferents àmbits en els quals treballem que aconsellen i assessoren Aigua de Coco en l’execució dels nostres projectes de cooperació al desenvolupament per a millorar la qualitat tècnica del nostre treball.

Actualment comptem amb:

  • Comitè de medi ambient
  • Comitè de salut
  • Comitè d’educació

Els socis i sòcies

Els socis són la nostra base, la qual cosa ens permet fer un treball estable, amb autonomia i independència. Gràcies a aquests ingressos periòdics podem planificar estratègies i projectes a mitjà i llarg termini, realitzant intervencions duradores i responsables.

A més, ens permeten treballar amb independència dels corrents polítics o econòmics, ajudant on més es necessita, sense sentir les pressions de les autoritats.

El voluntariat

El voluntariat és un aspecte fonamental de l’organització d’Aigua de Coco i és un pilar fonamental per a tirar endavant una part important de projectes i campanyes que posem en marxa. El suport d’aquest voluntariat és l’embranzida que fa que Aigua de Coco sigui avui el que és.

Més de 100 persones a Espanya participen activament en les campanyes, esdeveniments i activitats de sensibilització; coordinats per les delegacions que tenim en les diferents províncies (Astúries, Ciudad Real, Granada, Madrid, Sevilla, Tarragona i València). A més tenim voluntariat internacional que dóna suport a el treball que fan les nostres companyes i companys a Madagascar i Cambodja.

X
X