Turisme sostenible

Associa’t

Hôtel Solidaire Mangily

El Hôtel Solidaire Mangily és una iniciativa de l’ONG Bel Avenir, una organització que lluita per millorar la qualitat de vida de nenes i nens, així com dels joves del sud de Madagascar, amb l’educació com a motor del seu desenvolupament.

L’ONG Bel Avenir és membre de la xarxa internacional Aigua de Coco, una xarxa que es mobilitza en favor dels drets dels nens i que està present en set països.

L’hotel participa en aquesta iniciativa triant un turisme solidari els beneficis del qual ajudaran directament la població local gràcies als diferents projectes educatius que l’organització ha posat en marxa.

Al mateix temps que ofereix al viatger una estada divertida i relaxada, l’Hotel Solidari proposa descobrir Madagascar d’una manera diferent, original i solidària en contacte directe amb la població local.

Roul Mon Coco

Runtheworld i Aigua de Coco organitzen una volta solidària de 516km amb bicicleta a Madagascar per a conèixer els seus projectes i viure una aventura única.

Passejaràs enmig de paisatges preciosos i coneixeràs en primera persona els projectes i beneficiaris que els teus esforços donen suport i que canvien tantes vides. Amb el casc posat, cada quilometro valdrà 2€ i veuràs com neixen amistats per a tota la vida – això és un desafiament emocionant i autèntic que mai oblidaràs.

Viatge Solidari

Quan un viatge és molt més que una visita.

Runtheworld i Aigua de Coco organitzen un viatge solidari a Madagascar. Ja ho tenim tot llest per a una experiència inoblidable.

Et submergiràs en els preciosos paisatges de l’illa, i coneixeràs en primera persona els projectes que dónes suport i que canvien tantes vides.

Amb els *baobabs de fons, diversos projectes socials per descubrir i nous amics per a tota la vida – això és una experiència emocionant i autèntica que mai oblidaràs.

Viatges d’estudis

Una nova forma de viatjar amb impacte: quan un viatge de final de curs és molt més que una visita turística i una festa a la platja. Volem oferir una alternativa al viatge de final de curs convencional i per a això hem dissenyat una experiència única, divertida i inoblidable per a tots aquells i aquelles estudiants que vulguin anar més enllà d’unes simples vacances entre amics.

X
X