Col·labora

Associa’t

Associa’t

Associar-te a Aigua de Coco és la millor manera de donar suport a el nostre treball. Les sòcies i els socis són la base de la nostra organització i els que assegurar la nostra sostenibilitat i independència a llarg termini.

Vols ser donant al·lucinant?

Ser donant al·lucinant és pensar en global i actuar en local, és col·laborar amb milers de nenes i nens i les seves famílies en països empobrits, per a aconseguir que tinguin les mateixes oportunitats que nosaltres i nosaltres.

Empreses

Col·laborant amb Aigua de Coco identifiques la teva marca amb els nostres valors: qualitat, respecte per la dignitat i cultura de les persones, inclusió, sostenibilitat, innovació i creativitat marcant la diferència i projectant una imatge solidària molt apreciada per tots els públics.

Herències i llegats

Cada vegada més persones inclouen a organitzacions no lucratives com a beneficiàries en el seu testament. Això demostra una actitud generosa i compromesa que contribueix a aconseguir un futur més just per a totes les persones del món, fins i tot quan ja no estiguem aquí.

Noces solidàries

Ser donant al·lucinant és pensar en global i actuar en local, és col·laborar amb milers de nenes i nens i les seves famílies en països empobrits, per a aconseguir que tinguin les mateixes oportunitats que nosaltres.

X
X