Noces solidàries

Associa’t

Gràcies per fer que les vostres noces siguin solidàries! Us proposem convertir aquest dia tan especial per a vosaltres i els vostres familiars i amistats en un dia encara més especial per a moltes persones a Madagascar i Cambodja. Fer un gest solidari no serà complicat. Des d’Aigua de Coco us proposem algunes boniques idees que lluiran en aquest dia tan especial i totes elles aniran acompanyes d’un vídeo personalitzat des de Madagascar que us permetran mostrar als convidats el dia de les noces on aniran destinats els fons.

Sorprèn les teves convidades/us amb les targetes solidàries

Podeu fer que el detall per a les vostres convidades/us sigui un donatiu per a Aigua de Coco, i en el seu lloc repartir unes targetes que expliquin que el vostre donatiu anirà destinat a millorar la qualitat de vida de moltes persones a Madagascar i Cambodja.

Les targetes mesuren 148×105 mm i, per a fer-ho més fàcil, us proposem diverses opcions d’imatges i text, adaptables a diferents idiomes i que podreu personalitzar per a donar-li el vostre estil.

Gràcies a la nostra col·laboració amb Papanautas, també oferim l’opció de crear per a aquest esdeveniment tan especial una targeta il·lustrada personalitzada a partir d’una foto vostra (cost addicional).

Regala un detall de la nostra Botiga Solidària

Una boly, un llapis màgic, uns cotxets de llauna, bijuteria, etc. són algunes de les opcions que et donem perquè ofereixis un detall als convidades i convidats de les teves noces. Els productes de la nostra botiga solidària, són adquirits a artesans locals i dones que treballen materials originaris de Madagascar i reciclats com a forma de manteniment familiar.

Lluna de mel en un paradís anomenat Madagascar

Quina millor manera de passar la lluna de mel que en el nostre Hôtel Solidaire Mangily situat en la preciosa costa de Mangily envoltada d’esculls de coral. Aquest viatge pot ser romàntic i solidari alhora perquè tots els beneficis del nostre hotel, reverteixen en els projectes.

Ens encantaria que Aigua de Coco formés part d’un dia tan especial. Si t’agraden aquestes idees o ens vols proposar alguna altra, ens pots contactar:

Gerent Agua de Coco

Sandra Fernández César

Teléfono

(+34) 958 25 17 01
661 498 452

E-mail

fundacion@aguadecoco.org

Skype

aguadecocogranada

X
X