Preguntes freqüents

Que sou exactament, una associació, una ONG?

Somos una Fundación de Cooperación al Desarrollo Española (número de registro de Fundaciones Nacionales 18/0079).

Estamos inscritos en todos los registros correspondientes (AECID, AACI, Ministerio, etc.)

I com puc ajudar? Puc enviar roba o algun regal a Madagascar o Cambodja?

La nostra organització no acceptam roba o objectes, a excepció que sigui una necessitat marcada des de terreny. Tot el transport de mercaderies a Madagascar, per la seva situació geogràfica, encareix molt els enviaments. Moltes vegades costa més enviar alguna cosa que si ho compréssim directament en el terreny i comprant-lo als països empobrits fomentem l’economia local. Per això intentem enviar únicament el que és bàsic i no es pot trobar a l’illa.

També volem canviar la dinàmica d’utilitzar Àfrica com el receptacle d’Occident- Per això volem evitar manar objectes, tecnologia, roba, etc. que després no té utilitat i genera residus difícils de gestionar.

Llavors, com puc donar suport de debò?

Impulsem constantment la sostenibilitat econòmica a llarg termini. La gran quantitat de sòcies i socis d’Aigua de Coco són les que permeten que els projectes siguin duradors. Per això una de les millors maneres de donar suport a el treball que fem és associant-te a la nostra organització.

Uneix-te a Aigua de Coco!

Com puc ajudar com a voluntari/a?

En Aigua de Coco pots realitzar diferents tipus de voluntariat d’acord als teus interessos i experiència: local, internacional o en comunicació. Fa un cop d’ull les ofertes que tenim tant per a voluntariat internacional i local i si el teu perfil encaixa contacta’ns!. El teu suport és molt important. apunta’t mitjançant el nostre formulari

Vull ser voluntari/a!

Com sé que la meva ajuda arribarà?

Totes les ONG han de tenir accessibles les eines de rendició de comptes: la memòria comptable i una auditoria financera.

Deuran també posar a la disposició de l’o la donant un informe tècnic i econòmic del projecte que es va finançar amb aquests fons.

Però el millor és comprovar-ho personalment: poder visitar el projecte o activitat, conèixer a les persones beneficiàries, i veure en directe la realitat de l’ajuda. Per a això en Aigua de Coco posem en marxa programes de voluntariat internacional i de turisme sostenible que tenen les seves portes obertes als seus donants i col·laboradors. Volem que pugueu entrar fins a la cuina!

X
X