Voluntariat

Ofertes

En Aigua de Coco pots realitzar diferents tipus de voluntariat d’acord als teus interessos i experiència: local, internacional o en comunicació. Fa un cop d’ull al que més t’interessi i contacta’ns. El teu suport és molt important.

Més a baix podràs trobar les ofertes de voluntariat actives i el formulari d’inscripció.

Voluntariat internacional:

Aigua de Coco és una entitat de cooperació internacional que es compromet a facilitar l’acostament entre el voluntariat i les persones amb els qui treballem als països del sud. Per a això comptem amb el nostre programa de descobriment a Madagascar i Cambodja. Per a això preveiem una part prèvia de formació, una altra vivencial, i una altra de vinculació i seguiment.

Voluntariat local:

Pots fer un voluntariat i col·laborar amb la teva delegació més pròxima on els grups de voluntariat realitzen diverses activitats per a aconseguir finançar els projectes, donar a conèixer a la població les causes i conseqüències de les injustes desigualtats mundials, i recolzar en les nostres oficines.

Voluntariat en comunicació (En línia):

Si vols fer un voluntariat en el departament de comunicació, pots col·laborar en l’equip de premsa, disseny, audiovisuals, traducció i correcció o xarxes socials. Aquest voluntariat és en línia, així que pots col·laborar des de la teva casa. El teu suport és molt important t’esperem en l’equip de comunicació!

OFERTES DE VOLUNTARIAT

Vols fer un voluntariat?

Emplena el següent formulari:

Més informació:

Guia del voluntariat internacional Madagascar (FR)

Ja ets voluntària/o? Entra al "Bagul del voluntariat" [ES]

X
X