L’exposició “La Força de la Dona Malgaixa” estarà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià del Comú de Sant Julià de Lòria de l’1 al 6 de juny.

La Força de la Dona Malgaixa és una exposició que ens convida a conèixer la realitat de les dones de Madagascar a través de 18 fotografies que recorren les etapes de la infància i maternitat de les dones.

La Dona a Madagascar, és segurament el pilar més important de l’economia real a Madagascar, en l’àmbit familiar, perquè moltes de les llars són monoparentals i elles són l’únic manteniment financer, però també prestant serveis bàsics que l’Estat no garanteix i que són elles les que els realitzen com el proveïment d’aigua i fusta per a cuinar recorren llargues distàncies i carregant pesades càrregues, també alimentosos conreant petits horts i sens dubte de cura a majors i malalts; en l’àmbit comunitari, ja que són les que proveeixen els mercats amb petits llocs posant a la disposició dels seus veïns tota mena de productes per molt escassos que siguin.

Aquesta exposició compta amb fotografies d’Ana Palacios, Benito Pajares, Yeray Menéndez, Lobolopezz, Jonathan Pissonero, Scar Lafiniarivo y Rafa Cabal.

L’exposició es pot visitar en el següent horari: 9 a 21 h i dissabte de 10 a 13 h

 

Recolza a les dones i la infància de Madagascar

A més, pots donar suport al programa de lluita contra la malnutrició a Madagascar, que arriba a un total de 2890 beneficiaris, entre menors i mares de fills menors amb problemes de malnutrició, enviant un SMS solidari al 608 amb la paraula COCO.

Aquesta és una iniciativa de Telecom Andorra per a fer costat a les entitats socials Andorranes destinant el 100% de la recaptació a través dels SMS solidaris a les organitzacions participants en el programa.