El govern d’Andorra recolza a la Asociació Aigua de Coco amb 40.000 euros pel projecte CASEM, Centre d’Acolliment Socioeducatiu i Música a Madagascar. Amb aquest pressupost s’espera recolzar als joves beneficiats d’aquest projecte per a que puguin sortir de la precarietat i tenir accés a una ensenyança artistica i musical.

CASEM es va obrir fa deu anys a Tulear amb aigua de coco i ajuda de Bel Avenir com a proposta per a solucionar les dificultats de desenvolupament personal dels i les joves.
L’objectiu principal de CASEM, un projecte socioeducatiu, és ajudar a aquell jovent que han abandonat l’escola i es troben en situacions personals de risc. La finalitat és donar-los els mitjans per a definir les seves perspectives de futur (personal, familiar, professional): una veritable escola per a la vida.

AIGUA DE COCO
Aigua de coco fa més de vint anys que existeix a Madagascar i Cambodja, amb uns fins que a poc a poc intenta assolir. Donar protecció a l’infant, dona i jovent. I té com a prioritat ajudar a millorar la qualitat de vida, i l’entorn familiar, social i econòmic. Intenta treballar des de tres eixos, però li dona un gran pes a l’eix de l’educació, ja que és un pilar fonamental de l’infant