Programa de beques escolars

Més de 2000 estudiants reben cada any una beca escolar que els permet matricular-se en el col·legi i tenir tots els materials necessaris per a poder estudiar.

Les persones beneficiàries d’aquest programa són nens i nenes de 6 i 18 anys en situació de pobresa i exclusió social, tant a Madagascar com a Cambodja, que reben una beca escolar, facilitant així que puguin acudir a l’escola i veure compliment el seu dret a l’educació.

A Madagascar, es faciliten beques a tot l’alumnat de la nostra Escola de les Salines i Escola dels Safirs i també a estudiants que assisteixen a les escoles públiques de la zona, arribant a un total de més de 2000 nens i nenes a l’any.

A Cambodja, un total de 176 alumnes i alumnes de les escoles públiques que recolzem a la província de Battambang han rebut una beca escolar en 2017.Com a l’Escola dels Safirs, oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars, per a fomentar el desenvolupament integral dels nostres beneficiaris i beneficiàries, així com un menjar al dia que se serveix en el menjador de l’Escola.

La qualitat de l’ensenyament està garantida a través de formacions i tallers per al professorat.

[DP_Slider_View_Related_Posts dp_postid="25415" dp_title="Projectes relacionats"]

No Events

Recibe nuestras novedades en tu correo electrónico

X
X