Escola de les Salines

L’Escola de les Salines va néixer en un dipòsit de sal en 2003, en el barri de Ankalika de Tulear, al sud-oest de Madagascar, on es va començar a fer classe als nens i nenes que treballaven en l’extracció de sal. Més tard, en aquest mateix lloc, es van construir els edificis que formen actualment el centre i es van equipar les classes amb pissarres i pupitres.

L’objectiu: posar fi a l’explotació infantil de les salines i donar-los una educació als nens i nenes del barri, perquè puguin tenir un bon avenir.

L’escola va començar amb 60 alumnes/as en primària, però en el curs 2017/2018 eren 1238 alumnes i alumnes, els que estudien allí, repartits entre l’ensenyament infantil, primària, secundària i la formació professional en la qual es realitzen formacions en cuina, informàtica, dibuix, música i costura. A més, 19 aules de l’escola participen en el programa Namana d’intercanvis amb escoles d’Espanya, França, Andorra o Suïssa.

Com a l’Escola dels Safirs, oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars, per a fomentar el desenvolupament integral dels nostres beneficiaris i beneficiàries, així com un menjar al dia que se serveix en el menjador de l’Escola.

La qualitat de l’ensenyament està garantida a través de formacions i tallers per al professorat.

[DP_Slider_View_Related_Posts dp_postid="25375" dp_title="Projectes relacionats"]

No Events

Recibe nuestras novedades en tu correo electrónico

X
X