Escola dels Safirs

L’objectiu és posar fi a l’explotació infantil d’aquesta zona de mines de pedres precioses, i que tots tinguin accés a una educació de qualitat basada en la informació, la salut i la ciutadania.

Aquesta escola ha albergat 306 nens i nenes durant el curs 2016/2017, distribuïts entre l’ensenyament infantil i el primer cicle de primària. L’escola inclou a més una casa d’acolliment, on cada any unes 50/60 nenes i adolescents en risc d’exclusió social poden gaudir d’una llar segura que garanteixi la seva assistència a l’escola: el primer pas cap a l’apoderament d’aquestes joves.

Quatre aules de l’escola participen en el programa Namana d’intercanvis amb escoles d’Espanya, França, Andorra o Suïssa. A més, al llarg de l’any escolar es realitzen diferents activitats que inclouen el seguiment mèdic i nutricional de tots els estudiants, excursions pedagògiques i “classes verdes” en el Centre d’Educació Mediambiental de Mangily, tallers musicals, activitats de cinema mòbil, animacions de sensibilització, concursos de dibuix i carreres esportives.

[DP_Slider_View_Related_Posts dp_postid="25391" dp_title="Projectes relacionats"]

No Events

Recibe nuestras novedades en tu correo electrónico

X
X