Projecte Namana

*Namana permet als nens i nenes adquirir nous coneixements sobre contextos que els eren desconeguts, a aprendre a usar els seus drets com a ciutadans (llibertat d’expressió, participació en la vida social i política, etc.), a definir el tipus de societat en la qual voldrien viure i a aprendre a posar en marxa estratègies diferents de vida comuna, basades en el diàleg en comptes d’en la corrupció i la violència.

El projecte Namana és un programa d’agermanament entre escoles europees i malgaixes, en el qual participen l’Escola de les Salines, l’Escola dels Safirs i altres escoles públiques de la regió de Tulear, al sud-oest de Madagascar. El seu objectiu és promoure intercanvis culturals, provocant en els joves un canvi de comportament més respectuós amb els altres i més compromès en l’esperit de pau i solidaritat internacional.

Namana proposa la realització d’un projecte educatiu que inclogui formació específica per a l’equip docent amb la idea de dotar-lo d’eines que els permetin treballar per a transformar aquestes realitats. També es compon d’una proposta educativa basada en l’aprenentatge per projectes i l’aprenentatge servei, en el qual interculturalitat, empatia, resolució pacífica de conflictes, l’acostament a una altra cultura, respecte pel medi ambient i la igualtat de gènere siguin les línies principals que el sustentin i que promogui.

[DP_Slider_View_Related_Posts dp_postid="25397" dp_title="Projectes relacionats"]

No Events

Recibe nuestras novedades en tu correo electrónico

X
X