8241_optEl Parc de les Ciències i la Fundació Aigua de Coco van presentar el dimecres 21 de setembre i Granada tres dels projectes de recerca i conservació en els quals ja s’està treballant des del BioDomo in situ. Les dues organitzacions col·laboren en el desenvolupament de el “Programa per a la conservació de la biodiversitat a Madagascar”, compost per tres projectes: Centre per a la recuperació de la fauna en Mangily, Micro-reserva d’endemismes del sud-oest de Madagascar i Recuperació i sostenibilitat del Manglar.

Aquests tres grans projectes mediambientals s’emmarquen dins l’eix ambiental que té la finalitat de promoure la responsabilitat mediambiental com a forma de desenvolupament sostenible i d’ajudar a preservar els ecosistemes per millorar la qualitat de vida de la població, alineant-se amb l’eix Educatiu i l’eix Social per articular la missió i visió d’Aigua de Coco. L’acte va comptar amb l’assistència del president d’Aigua de Coco, José Luís Guirao que explicarà de primera mà el desenvolupament dels projectes a Madagascar, on resideix, i amb la presència de l’alcalde de Granada, Francisco Conca, el president de l’Associació Amphibian and Reptile Conservation (ARC), Hermann Schleich, i del director del Parc de les Ciències, Ernesto Erm.

X
X