ganadores-rifa-paolo-camille-agua-de-coco-300x145Paolo Prosperi, nascut a Roma (Itàlia) fa 37 anys, és el guanyador d’aquest any de la nostra rifa d’un viatge solidari a Madagascar per a dues persones, dins de la nostra campanya anual d’escolarització. Viatge en el qual el guanyador i el seu acompanyant tenen l’oportunitat de visitar els nostres projectes socials, ambientals i d’educació a més de fomentar el tan necessari turisme alternatiu i sostenible. Paolo, investigador en Agroeconomía i Seguretat alimentària a la Universitat de Pisa, coneix Aigua de Coco gràcies al seu amic Adolfo Rolo, company d’Aigua de Coco a Madagascar des de fa més de 3 anys. “Adolfo sempre m’ha parlat dels projectes que duu a terme Aigua de coco i sempre m’han semblat tremendament interessants. Crec que tots els programes són importantíssims però a mi els que més em sedueixen són els relacionats amb la lluita contra la malnutrició. Una seguretat alimentària satisfactòria permet que les persones siguin més lliures al llarg de les seves vides. De totes maneres això no significa que l’educació, integració social i la protecció del medi ambient jo ho consideri menys important. Tot, el ressò-turisme en les granges escola, el turisme solidari, la creació del seu hotel solidari Mangily…la veritat és que gens té desaprofitament”.

Aquest jove investigador italià és assidu comprador tant de loteria de Nadal com de bitllets de totes les rifas que Aigua de coco organitza durant les seves campanyes “és la manera que tinc de posar el meu granit de sorra per ajudar als treballs de l’ONG”.

Paolo ja té decidit amb qui gaudirà de la seva estada a Madagascar encara que no sap quan. Ell i la seva parella Camille tenen pendent parlar amb els nostres companys de Bel Avenir i, junts, decidiran quin pot ser el millor moment per dur a terme aquesta aventura. “Serà aviat perquè ja tinc moltíssimes ganes de veure com gestionen totes les activitats relacionades amb la formació i producció agrícola. Com ho anem a gaudir! Moltíssimes gràcies per donar-nos aquesta meravellosa oportunitat”

Fins aviat Paolo!

 

X
X