Cada any, l’1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA. L’escola de les Salines va celebrar unes jornades de sensibilització en la qual van participar tant els estudiants de l’escola secundària com les alumnes i els alumnes del centre de formació professional.

Durant la jornada, l’equip mèdic d’Aigua de Coco va explicar als estudiants què és el VIH, les maneres de transmissió, els símptomes i també els mitjans de prevenció. La sessió informativa es va acompanyar de videos explicatius per reforçar el missatge.

Els estudiants es van mostrar molt interessats i van realitzar totes les preguntes necessàries per resoldre els seus dubtes.

Disposar d’informació és essencial per poder prevenir la malaltia. Gràcies a aquesta jornada de conscienciació, les i els joves de Túlear són conscients dels efectes i conseqüències de la malaltia i coneixen els mitjans per prevenir-la.

X
X