Aquest mes de novembre ha estat replet d’activitats Namana en col·legis d’Andalusia, Astúries, Madrid, i Murcia.

Comencem el mes jugant a Madagasikara, un joc que ens permet conèixer Madagascar d’una forma divertida, en el Col·legi José María Hinojosa i en el Col·legi Rectora Adelaida del Carrer de Màlaga.

Després després van ser els col·legis de les províncies d’Almeria, Astúries, Jaén, Madrid i Murcia els que es van sumar a jugar i a conèixer Madagascar.

Amb motiu del Dia dels Drets de la Infància, en els col·legis de Granada es va realitzar l’activitat Descobrint els nostres drets, en la qual a través d’un puzle les nenes i els nens coneixien quins són els seus drets. Mentre, els nens i les nenes dels col·legis de Madagascar realitzaven activitats també per aquest dia.

Finalment, l’exposició Madagascar Bonic s’ha instal·lat en dos col·legis: el col·legi Pare Manjón de Granada i el col·legi Rectora Adelaida del Carrer de Màlaga.

Així, a través d’aquestes activitats, els nens i nenes han pogut conèixer una miqueta més a fons com viuen els nens i nenes de Madagascar, així com els drets que comparteixen.

Aquestes activitats han estat desenvolupades gràcies a la col·laboració dels professors i professores, voluntaris i voluntàries, fent de Namana tot un èxit: hem après alhora que ens hem divertit.

Al desembre continuem amb aquestes activitats, us esperem!

X
X